2015_08_13_CEE_Fera_LS_Välierä

Eipä tuossa vierähtänyt kuin päivä, pari, kun viimeksi raumalaiset kohtasimme.

Vaan taas oli rakkaille siskoille paljon kerrottavaa ja tumppupareja kasseista vaihdettavaa,

kun torstaina kohdattiin. Ottelun alun lähestyessä leirit kuitenkin erkanivat. Tiukkailmeiset kypäräpäät keskittyivät vain siihen, miksi täällä taas ollaan. Voittamassa pesäpallo-ottelua.

Peli alkoi vauhdikkaasti ja kiihkeästi. Molempien joukkueiden tarkka ulkopeli ja täydellinen vastustajan tuntemus tekivät sisäpelin rakentamisen vaikeaksi.

Feran äärimmäisen tarkka etukenttä pelaaminen tyrehdytti innokkaan etenemisemme ykköselle. Ja  Vaaherannan tolppa hoiteli loput palot.

Oma ulkopelimme toimi kuten sen pitikin, ja kun Ama sai hyvällä välilyönnillä onnistuneen kotiutuksen, jakso meille 1-0. Toinen jakso oli taasen kaksijakoinen. Aloitimme tapamme mukaan hyvällä sykkeellä ja innokkaalla tekemisellä. Venskin kaksi kotiutusta pohjusti kaksi ensimmäistä vuoroparia hallintaamme. Vaan tuliko jälleen eteen voiton väistelymme? Otteemme pelistä hiipui, ja Fera napsi juoksuja väkisin vyöryttämällä voittaen jakson 2-4.

 

Supervuoro, tuo suuri henkien taistelu.

Fera aloittaa sisällä.  Nea pyörittää ulkopeliämme hyvällä temmolla. Pallo napsahtelee räpylästä räpylään, sillanpääläisen kesäillan kuulaudessa. Luoteistuulikin antaa armollista apuaan, ja raumalaisten varsin mallikkaat lyönnit painuvat suoraan räpylöihin. Raumalaisella sinnikkyydellä saadaan kolmostilanne pitkäksi toviksi päälle, ja yksi juoksukin. Salakavalasti, mutta oikeasti tehden.Vielä pitkä kolmostilanne, mutta kotiutus onnahtaa Siipen loistavaan tappoheittoon.

Pääsemme sisälle 0-1 tilanteessa. Nopea ykköspalo. Raumalaisten etukenttä on jäätävä.

Jokunen sentään kentälle. Annin satavarmaa vaihtotyöskentelyä. Kyröläisyleisökin herää jo, muutkin kuin Kikuna-Minna. Pian kakkoskolmostilanne. Raumalaiset kasautuvat kakkospuolelle, koska Venski lyömässä. Kolmosjatkeelle napakka. Yksi kotiin. Toinen samaan paikkaan, toinen kotiin. Lusikat on jaettu, minihurmaajat Vinaaliin.