KE 27.7.2016_1300_Räpsä_Pori

Day 3, osa 2:

27.7. 13:00

Kenttä 8, Vuoksenniska.

 

Kysymys: Miksi ihmeessä kaikki ratkaisupelimme käydään Porin kanssa?

Vastaus: Koska me nyt vain rakastetaan naapureitamme yli kaiken!

 

Day 3, iltapäivän ihme.

Leirissä sekavat tunnelmat. Siiri (vatsatautisiiri) hyökkää käytäville pirteänä, mutta ei itsenään. Vakuuttaa pelikuntoa. Näyttää punaposkiselta,terveeltä. (Kukapa ei, näissä trooppisissa helteissä). Nea: Innoissaan Siirin tervehtymisestä. Pelikamat kainalossa pitkin käytäviä. Ulkoilmaan ja takaisin kalpeana. Jyrkkä ei. Vatsatauti jyllää vieläkin. Kansa vaitonaisena, odottavana. Näinkö meille aina täällä käy, käy, käy, käy...

 

Peli alkoi hermoilulla. Paljon virheitä. Tyttömme rutiini jyllää, 3-0 nopsaan. aloitimme sisällä.

Näyttää hyvältä. Pori tulee iholle, 3-2. Hiekkakenttä perskules. Ja surkein semmoinen. Jokainen pomppu menee sivuun, kroppa on pidettävä pallon takana. Joku koittaa. Eli Vilja, pallo pompusta kaulaan. Pitkä tauko, Vilja pitkällään. Henki ei kulje. Sinnikäs likka, ylös ja kentälle!

Pori ottaa jonkin verran otetta, mutta tiukka puolustus pitää. Pori johtaa 3 VP:n jälkeen 7-8, ja kun me emme saa juoksuja aikaiseksi 4A, niin tasoittavaa ei enää pelata, turnaussäännöin.

 

Tiukkaakin tiukempi siilipuolustuksemme on taannut paikan alkulohkojen kahden parhaan joukossa, ja sijan kahdeksan parhaan joukossa!