2019 historia

Moi! 

Olen Venla Ahola, 19-vuotias abi Hämeenkyröstä. Pesiksen aloitin ensin pesiskoulussa pikkusiskon kanssa ja siitä siirryin joukkueeseen. Pesis valikoitui lajiksi kaverin suosituksesta. Hämeenkyrössä oli mukava porukka ja siksi jatkoinkin, vaikka palloon oli aluksi vaikea osua ja vietinkin useita tunteja harjoittelemassa lyöntiä kotipihassa osumatta ollenkaan ?

Ulkopelissä oon aikalailla vakiintunut linjapelaaja , enimmäkseen mua näkee 2-polttajan paikalla. Sisäpelissä oon vaihtaja/kotiuttaja.
Arki koostuu pesiksestä ja koulusta ja vielä tänään pääsette näkemään sitä instastoryssa ja vastailen siellä myös kysymyksiin, joita saa edelleen lähettää ja mielelläni niihin vastailen ?

 

Minä ja koko muu joukkueemme kiitämme ja toivomme näkevämme mahdollisimman montaa teistä ensi kesänä katsomossa! ? -Venla

 

Heippa kaikille!?mä oon Hanna Vulli ja pesistä oon pelannut oikeestaan aina! Tuleva kausi on mulle 13. ja sitä kohti lähden suurin odotuksin. Sisäpelissä tykkään eniten vaihtajan roolista ja talven aikana oonkin opetellut jo uusia näpejä tutun tuppinäpin lisäksi?Ulkopeli on mun ehdoton lemppari ja siellä mut voi nähdä useimmiten polttolinjassa tai etukentällä! Pesiksessä parasta on meidän joukkue (❤️), jonka kanssa ollaan yhdessä tehty monia vuosia töitä meiän unelmien eteen ja koettu tunteita laidasta laitaan? Mun vapaa-aika kuluu tällä hetkellä hyvin pitkälle reenatessa ja opiskellessa! Opiskelen viimeistä vuotta F.E Sillanpään lukiossa täällä Hämeenkyrössä ja keväällä olis tarkoitus juhlia ylioppilaslakkia?Treenien ja lukemisen ohella oon töissä myös K-Supermarketissa ja vietän aikaa mulle tärkeiden ihmisten kanssa! Olis ihan mahtava juttu jos mä näkisin just SUT ens kesänä katsomossa ja mielellään vielä useampaankin otteeseen

Moikka! Oon 17-vuotias Vilja Ahola, etenijä ja ulkopelissä välillä etukentällä tai linjassakin pelaava, mutta useimmiten kopparina! Oon aina asunut Hämeenkyrössä ja täällä oon jokaisen kauteni myös pelannut. Kun vain vuoden vanhempi siskoni aloitti pesiksen, oli meillä tapana välillä yhdessä kopitella ulkona. Kolmosluokalla mäkin sitten aloitin joukkueessa hänen pelattua jo vuoden! Opiskelen lukiossa Hämeenkyrössä, jonka mukaan arkeni oikeastaan rakentuu reenien ohessa. Nyt olen kuitenkin hetken viettänyt lomaa pienellä kotimaan reissulla! Hyvää uudenvuoden odotusta kaikille, nähdään kentillä ensivuonna!

Moikka!? Oon Siiri Leppänen, 18-vuotias abiturientti Hämeenkyröstä. Vaikka Hämeenkyröstä en kotosin ookkaan niin pesis tuli mukaan kuvioihin oikeestaan heti kun tänne perheen kanssa muutettiin. Alotin pesiksen siis ykkösluokalla jo silloisen parhaan kaverin suosituksesta ( kiitos @hannavulli ) ja nyt alkaakin jo 12. vuosi pesiksen parissa? Oon harrastanu paljon muitaki lajeja, mutta pesis on pysyny mukana aina ykköslajina, koska siinä omat vahvuudet saa tuotua esiin parhaiten ja oon ehdottomasti joukkueurheilija (vaikka välillä kentällä vähän äksy kaikille oonki?). Roolista sen verran, että sisäpelissä oon etenijä/vaihtaja ja ulkopelissä mut löytää takakentältä.✌? Arki mulla pyörii tällä hetkellä pitkälti reenaamisen ja koulunkäynnin parissa, mutta Instastorissa pääsitte näkemään miten vietän joululomaa. Kiitos niille, jotka on sitä jaksanu seurailla ja näkyillään viimeistään kesällä kentillä!?

Amanda Frantsila tässä moi!? Oon 17 vuotta ja opiskelen lukiossa toista vuotta. Pesäpalloa on tullut pelailtua naperosta asti ja aina Hämeenkyrön Räpsässä. Tykkään haastaa itseni ja joukkueen tuoma fiilis on parasta. Kentällä mut nähdään linjassa ja sisäpelissä kotiuttajan/vaihtajan roolissa. Lasken päiviä pesiskesän alkamiseen samallalailla kun 18 vuotis synttäreihin? nähdään kesällä pelikentillä!⚾️

Hei, olen Hautamäen Jutta, 26-vuotias liikunnanopettaja Suomen Urheiluopistosta. Olen Räpsän väreissä uusvanha pelaaja ja olen mukana myös fysiikkavalmennuksessa. Palasin kasvattiseuran riveihin muutaman kauden vierailtuani Napapiirin Pesiksessä. Ulkopelissä uhonnut valtaosan pelivuosistani etukentällä ja sisäpelissä taas ollut etenevä sekä tarvittaessa kotiuttava vaihtaja. Ehkä siksi parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu monipuolisuus ja taisteluasenne. Ensi kesältä odotan laadukasta pelaamista, taisteluhenkeä ja paljon kannustusta! Tervetuloa kentälle kattomaan kun kasvattityttö palaa kotikentälle ja meidän tiimi pursuaa lyömätöntä energiaa! ?? Ihanaa Joulua kaikille ❤️ Terkuin Jude @judelicious8

Moikka!
Mä oon Vilma Holkko ja päivittelen vuorostani meidän instaa! Olen siis 18 vuotias abiturientti Ikaalisista. Pesäpallon olen aloittanut aikoinaan Ikaalisten Tarmossa, mutta suurin osa pelivuosista on tullut pelattua täällä Hämeenkyrössä. Kentällä mut voi useimmiten nähdä jokeripaidassa kaarella, mutta välillä eksyn myös ulkokentälle koppariksi. Tulevalta kesältä odotan onnistumisia ja tiukkoja pelejä, ja toivottavasti myös mahdollisimman moni teistä eksyy kentänlaidalle meitä kannustamaan?!

Moikka!

Olen 20 vuotias opiskelija Kouvolasta. Opiskelen ensimmäistä vuotta TTY:llä teknisluonnontieteellisellä linjalla ja tarkoituksena olisi valmistua sekä diplomi-insinööriksi, että matemaattisten aineiden opettajaksi. Tampereelle muuton myötä oli luonnollinen ratkaisu lähteä Räpsän rinkiin. Tuleva kausi on siis Räpsässä mulle ensimmäinen, enkä malta odottaa mitä kesä tuo tullessaan!

Pelikentillä mut on tavattu näkemään linjassa, vaihtajan numerot hihoissa. Pesistä olen pelannut melkein koko ikäni ja aikaisempina kausina olen edustanut Kuusankosken Puhtia ja Hyvinkään Tahkoa.

 

Odotan innolla tulevaa kesää huikeassa uudessa joukkueessa. Toivottavasti teistäkin suurin osa löytäisi tiensä katsomoon!

-Hanna

 

Oon Johanna Moisander, mutta joukkuelaisten kesken mut tunnetaan paremmin nimellä Jooga. Oon 19-vuotias ja asun Tampereella. Valmistuin just joulukuun alussa Sammon keskuslukiosta ja tammikuun alussa aloitan työt Veikkauksella (tällä hetkellä nautin siis vielä lomasta). Pesiskausia mulla on takana 6 ja Räpsän lisäksi oon pelannut myös Mansessa muutamia vuosia sitten. Mun sisäpelirooli on kotiuttaja ja ulkona mut löytää kopparin tontilta. Päivittelen tänään ja huomenna meidän Instastorya, joten kannattaa sieltä käydä katsomassa miten mun päivät sujuu. Toivottavasti nähään kesällä peleissä?

Mä oon Josefiina Räikkä ja olen 17-vuotias lukiolainen. Olen nyt lukion toisella, joten vanhat ens vuoden alussa??? Pelivuosia on kertynyt 10 vuotta ja kaikki tutussa ja turvallisessa Hämeenkyrön räpsän seurassa. Toivon tulevalta kaudelta tiukkoja pelejä ja onnistumisia niin joukkueena kuin yksilönä. Toivostavasti kaikki pääsee kentille meitä ensi vuonna kannustamaan! Ja kaikille vielä hyvät joulut mun osalta???

Mun nimi on Nea Koskela, oon syntynyt 19.5.2001 (synttäreihin 156 päivää i know, saa lähettää lahjoja) ja käyn lukiossa toista vuotta. Pesiksen pariin tuli siirryttyä jossain 2008 vuoden tienoilla, ja pikkuhiljaa koko perhekin on kasvanut vahvasti pesäpalloihmisiksi. Oon hyvin kilpailuhenkinen ja viihdyn porukassa, ja siksi tässä lajissa onkin pitäydytty. Lukkarina pelaaminen on mun mielestä parasta bestiä, koska saa rytmittää peliä ja olla siten isossa roolissa ja vastuussa. Ensi kesänä meillä olis tavotteena tuoda Hämeenkyrö maailmankartalle, joten tuu ihmeessä seuraileen pelejä ja katsomaan miten meidän käy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moikka! Mä oon Heini Virjo, 16-vuotias lukiolainen Tampereelta. Opiskelen tällä hetkellä Sammon keskuslukiossa ensimmäistä vuotta. Pesistä oon pelannut nyt 6 vuotta, joista 4 Tampereella ja 2 Hämeenkyrössä. Ulkopelissä pelipaikkani löytyy etukentästä/linjasta ja sisäpeliroolini on vaihtajana, mutta välillä kotiuttajanakin.
Henkilökohtainen sponsorini on tamperelainen liikunta-alan firma Oy Höntsy Ab. Ne järjestää kaikille avoimia palloiluvuoroja, joihin ei tarvitse sitoutua.
Ensi kesältä odotan kovia vastuksia sekä tiukkoja pelejä. Nähdään kentällä!

Mä oon Taru Ala-Tuuhonen ja tässä tulee pelaajaesittely mun osalta! Oon 18-vuotias abiturientti Hämeenkyröstä. Pesiskausia takana on 9 ja jokaisena kautena olen edustanut Hämeenkyrön Räpsää. Sisäpeliroolini on vaihtaja, etenijä ja ulkokentällä olen linjassa sekä joskus etukentälläkin.
Kentällä mut tunnistaa hyvästä asenteesta ja hauskoista jutuista (ainakin omasta mielestä) Mun mielestä kaikista parhaat treenit koostuvat hapottavasta ulkopelistä tai kovasta fysiikkaharjoituksesta. Itsensä haastaminen on paras asia urheilussa. Olen aina liikkunut paljon ja tykkään monista eri lajeista, mutta pesis on pysynyt ykkösenä lajin monipuolisuuden takia. Aina löytyy uusi osa-alue, jota haluaa kehittää ja jossa haluaa olla parempi!
Pävittelen Su-Ma storya ja maanantaina vastailen teidän laittamiin kysymyksiin! Toivottavasti nään sut ens kesänä pesiskentän laidalla!

 

Toisena päivittelyvuorossa oli Korhosen kaksosista Senni ja viime päivät ollut päivittelemässä Sohvi. Täytimme juuri 18 vuotta ja opiskelemme Sotkamon urheilulukiossa kolmatta vuotta, eli valmistumme keväällä. Sennin pelipaikka on etenijä/vaihtajana ja etukentällä, Sohvin vaihtaja/kotiuttajana ja pääasiassa kopparina. Pelivuosia on kertynyt noin 10, joista suurin osa kasvattajaseurassamme Janakkalan Janassa. Odotamme viimeiseltä B-vuodeltamme kovaa heittäytymistä ja menestystä.

 

Tänään ja eilen instagramissa päivittelee Johanna Viitanen. Olen 17-vuotias lukiolainen. Opiskelen F.E.Sillanpään lukiossa toista vuotta( vanhat siis tiedossa keväällä?) Ulkopelissä pelaan etukentällä ja sisäpelissä roolini on vaihtaja. Tuleva kausi on 11. pelivuosi ja olen kaikki vuodet pelannut Hämeenkyrön Räpsässä. Lopuksi haluan vielä toivottaa kaikille hyvää joulun odotusta?❤️

Joulukuun kunniaksi on ensimmäisen pelaajaesittelyn aika! ⚾ Mä oon Anni Rajala, 18-vuotias abiturientti Hämeenkyröstä, ja pesistä on nyt tullut pelattua 11 vuotta. Sisäpeliroolini on vaihtaja (silloin tällöin myös kotiuttaja) ja ulkokentällä pelaan lukkarin tontilla. Pesis valikoitui lajikseni joukkuelajin vetovoiman ja kylmähermoisen luonteeni takia. Kesällä ehdottomasti parasta on nähdä oman työn tulokset pitkän talvikauden jälkeen. Vapaa-aikani kuluu pitkälti opiskelun, treenaamisen ja kavereiden kanssa vietetyn ajan tasapainottamiseen. Jos haluat kurkata, millaiselta mun päivät näyttää, kannattaa seurata meidän joukkueen instastorya! Vastailen sielä myös kysymyksiin eli kysy ihmeessä, jos joku asia mietityttää! Ensi kesältä odotan tiukkoja pelejä ja katsojaennätyksiä! Toivottavasti säkin otat meidän some-kanavat seurantaan ja tuu ihmeessä ensi kesänä pesiskentälle!