Kivikangas Jutta

Varakapteeni

Nimi: Jutta Kivikangas

Ikä: 21

Opiskelupaikka: logopediaa Tampereen yliopistossa

Pelivuodet: 10

Pelirooli: koppari, sisällä mitä nyt milloinkin tarvii

Edelliset seurat: Oulun Lipottaret, Tyrnävän Tempaus

Pelipäivän biisi/tapa: Oon aina tarkotuksella kehittämättä mitään rutiineja ennen pelejä, yritän vaihdella mitä teen ettei sitte jää onnistuminen kiinni väärästä kampauksesta tai ruuasta. Viime kaudella oli pelisukat, mutta sitä isompia tapoja ei oo koskaan ollu. Aamutreenillä myös aina lajia, juoksua, muuta fiiliksen mukaan vaihtelevasti!

Paras pesismuisto: Leirit totta kai, ja junnuna pyörämatkat reeneihin isolla porukalla oli aina hauskoja. Yleensäkin joukkuekavereiden kanssa tekeminen on parasta tässä lajissa.

Intohimo pesiksen ohella: Tykkään kattoa sarjoja, kuunnella musiikkia, lukee kirjoja (kun vaan ehtisin) ja nähdä kavereita 

Hassu fakta itsestä: Viime jouluna mun äiti laitto puuroon 14 mantelia ja niistä ykskään ei päätyny mun lautaselle, mikä kertoo jotain mun huonosta onnesta... 

Hymyn kysymys - "Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?": Kesä koska sillon pelataan, alkusyksy koska sillon alkaa aina kaikkea uutta ja jännittävää ja kevät siinä vaiheessa ku alkaa tulla valosampaa koska se meinaa että kesä tulee!