Koskinen Mari

Nimi: Mari Koskinen

Lempinimi: Mitään vakiintunutta lempinimeä ei oo, höh :(

Ikä: 26 tuli täytettyä

Opiskelu-/työpaikka: Gradua vaille valmis luokanopettaja Tampereen yliopistosta. Töissä oon sekä Fressin että Fysiolinen asiakaspalveluissa.

Pelivuodet: En oo pysynyt laskuissa mukana.. 4-vuotiaana aloitin ja pari kesää pidin taukoa lajista uupumuksen takia, eli mitä siitä jää? Paljon..

Pelirooli: Kotiuttaja/vaihtaja

Edelliset seurat: Kaikki junnuvuodet pelasin Hämeenkyrössä (lisäksi muutamia pelejä silloin Mansen maakkarin kanssa), Ruoveden Pirkat, Hämeenlinnan Paukku, Janakkalan Jana ja nyt täällä taas!

Pelipäivän biisi/tapa: Pelipäivän biiseinä toimii sekä Fall Out Boy - Phoenix että Riton, Kah-Lo - Ginger. Pelipäivään kuuluu aamujäät ja ehdottomasti päärynänocco. Vieraspelireissuilla pakollista korttipelit!

Paras pesismuisto: leirit, pelaaminen siskon kanssa & superin karsinnat

Intohimo pesiksen ohella: viherkasvit, true crime -podcastit & retkeily

Hassu fakta minusta: Mulla on tyhjän kalenterin pelko, minkä oon tosiaan itse diagnosoinut :D Ahdistun päivistä, joille en oo suunnitellut mitään ja tästä johtuen suunnittelen mun viikot aina aivan liian tarkkaan. Ja sitten ahdistun siitä, etten ehdi tekemään kaikkea mitä oon suunnitellut. Tyhmät aivot 

Tanjan kysymys -”Mikä on sun lemppari jäätelömaku?": Tavallisista kaupan jäätelöistä varmaan perus suklaa, mutta artesaanijäätelöistä mango- ja sitruunasorbetit ja stracciatella