UUTISET

Hyvä seuramme jäsen tai kannattaja

Räpsä ry on tehnyt Pihlajalinnan kanssa sopimuksen, jonka mukaan kaikkien Pihlajalinna Bonukseen liittyneiden ja seuramme valinneiden henkilöiden terveyspalveluostoista Pihlajalinnassa maksetaan meille 5 prosenttia hyvitystä vuosittain. Hyvitystä maksetaan kaikista yksityis- ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnassa. Työterveys- ja hammasklinikkakäynneistä ei makseta bonusta.

Liittymällä tuet seuraasi ja saat samalla käyttöösi vaihtuvat kanta-asiakasedut.

Nopean liittyjän etu 31.1.2020 asti:

3000 nopeimmalle Bonukseen liitetylle jäsenelle postitamme laadukkaan kestokäyttöisen Medantan valmistaman antimikrobisen kasvosuojaimen Pihlajalinnan logolla. Varmistathan liittyessäsi Pihlajalinna-terveyssovelluksessa oman profiilisi alta, että osoitetietosi ovat oikeat.

Liittyminen Pihlajalinna-terveyssovelluksessa on helppoa ja nopeaa:

1.       Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

2.       Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.

3.       Valitse sovelluksen alareunan valikosta Bonus.

4.       Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

Miro Hautamäki Räpsän uusi pelinjohtaja!

Miro Hautamäki on Räpsän pelinjohtaja kaudella 2021. Aikaisemmin Miro on toiminut pelinjohto- ja valmennustehtävissä Seinäjoella junioripuolella B-tytöissä ja B-pojissa. 
-Viime kausi oli ensimmäinen pelinjohtajana. Toki jo pelaajana aikoinaan ajattelin paljon taktisia asioita ja kiinnostus pelinjohtamiseen ja valmentamiseen, niin kuin muutenkin pesikseen pelinä, on aina ollut valtava, Miro kertoo.

Mikä Miron sitten toi Hämeenkyröön ja miltä uusi ympäristö on vaikuttanut?

-Viime kauden loputtua syntyi ajatus että olen valmis ottamaan seuraavan stepin valmentajana ja että haluan nähdä Etelä-Pohjanmaan ulkopuolista toimintaa. Ilman Antikaisen Upin uskoa meikäläisen kykyihin ei tällaista saumaa olisi auennut näin nopeasti uran alkuvaiheessa.

-Täällä ollaan nyt luomassa täysin uutta ja kokonaisvaltaisesti urheilullista toimintaympäristöä, jonka koen olevan omille näkemyksilleni otollinen maaperä. Lisäksi seuran taustajoukot ja valmennustiimi ovat mahtavasti pitäneet yhdessä aktiivista keskustelua siitä, mitä tässä ollaan yhdessä tekemässä. Visioon kuuluu vahvasti myös yhteistyö lähiseurojen, kuten Manse PP:n ja Ruoveden kanssa. Se on todella tärkeää pelaajien ja koko toiminnan kehittämisen kannalta.

- Joukkue taas on nuori, mutta todella urheilullinen ja motivoitunut. Omassa valmennusfilosofiassani peräänkuulutan sitoutumista, työntekoa ja toisten arvostusta. Koko joukkue ja seura on hyvin sitoutunut näihin arvoihin ja uskon, että olemme jonkin hienon äärellä. 

Tästä on hyvä jatkaa leiriviikonloppuja eteenpäin!

Katso pelaajat 2021:

Joukkue 2021 | Räpsä ry (hameenkyronrapsa.net)

RÄPSÄ RY:N SYYSKOKOUS

11.11.2020 KLO 19:00

RÄPSÄN TOIMISTOLLA, Koulutie 9 as 6 39100 Hämeenkyrö .

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokoukseen voi osallistua etänä. Pyydä linkki sähköpostilla, osoitteesta tomijahola@gmail.com

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

NYT ON KESÄ TÄYNNÄ PESISTÄ! Valitse tästä yksi tai useampi, tai vaikka kaikki! Jos et osaa päättää, soita Johannalle 040-706 9892 . Etsitään yhdessä!

NAISTEN YKKÖSPESIKSEN OTTELUOHJELMA ON JULKAISTU!

https://www.hameenkyronrapsa.net/tapahtumat/

PÄIVÄHARKAT ALOITETAAN KESÄKUUSSA VKOLLA 24! 

Päiväharkat on oivallinen tapa tutustua muihin joukkueisiin ja saada uusia tuulia harjoitteluun.

Vetäjänä toimii ainakin Viitasen Johanna, 040-706 9892 . Kaikkein pienimmille junnuille toivotaan omia ohjaajia mukaan. 


Hämeenkyrön Räpsä ei pelaa kaudella 2020 naisten Suomensarjaa

Seurassamme Naisten Suomensarjan (NSU)  on viime vuosina palvellut takaamaan C-junnuille riittävästi pelejä. Toisaalta myös Naisten Ykköspesiksessä vähäisemmälle roolille jääneiden pelillistä ja fyysillistä kehitystä. Alkava kausi lyhennyttyään ajalliseti puoleen toi haasteita pelien järjestämiselle useaa sarjaa pelaaville pelaajille ja toimihenkilöille. Tässä tilanteessa seuran johtokunta ja keskeinen valmennusjohto katsoi parhaaksi keskittyä muiden sarjojen läpiviemiseen. Katsojille ja faneille tilanne ei tuo suurta muutosta. Pelejä tullaan kesän aikana viikoittain näkemään yhtä paljon kuin ennenkin, vaikkakin tiivistetyssä aikataulussa.