Miro Hautamäki Räpsän uusi pelinjohtaja!

4.12.2020

Miro Hautamäki on Räpsän pelinjohtaja kaudella 2021. Aikaisemmin Miro on toiminut pelinjohto- ja valmennustehtävissä Seinäjoella junioripuolella B-tytöissä ja B-pojissa. 
-Viime kausi oli ensimmäinen pelinjohtajana. Toki jo pelaajana aikoinaan ajattelin paljon taktisia asioita ja kiinnostus pelinjohtamiseen ja valmentamiseen, niin kuin muutenkin pesikseen pelinä, on aina ollut valtava, Miro kertoo.

Mikä Miron sitten toi Hämeenkyröön ja miltä uusi ympäristö on vaikuttanut?

-Viime kauden loputtua syntyi ajatus että olen valmis ottamaan seuraavan stepin valmentajana ja että haluan nähdä Etelä-Pohjanmaan ulkopuolista toimintaa. Ilman Antikaisen Upin uskoa meikäläisen kykyihin ei tällaista saumaa olisi auennut näin nopeasti uran alkuvaiheessa.

-Täällä ollaan nyt luomassa täysin uutta ja kokonaisvaltaisesti urheilullista toimintaympäristöä, jonka koen olevan omille näkemyksilleni otollinen maaperä. Lisäksi seuran taustajoukot ja valmennustiimi ovat mahtavasti pitäneet yhdessä aktiivista keskustelua siitä, mitä tässä ollaan yhdessä tekemässä. Visioon kuuluu vahvasti myös yhteistyö lähiseurojen, kuten Manse PP:n ja Ruoveden kanssa. Se on todella tärkeää pelaajien ja koko toiminnan kehittämisen kannalta.

- Joukkue taas on nuori, mutta todella urheilullinen ja motivoitunut. Omassa valmennusfilosofiassani peräänkuulutan sitoutumista, työntekoa ja toisten arvostusta. Koko joukkue ja seura on hyvin sitoutunut näihin arvoihin ja uskon, että olemme jonkin hienon äärellä. 

Tästä on hyvä jatkaa leiriviikonloppuja eteenpäin!